LEV LIV UTEN GRENSER

Ikke lide i stillhet - hvis behandlingen mot astma ikke fungerer for deg, kan det være fordi du har en annen type tilstand. Bare det å snakke med legen din kan gi deg sjansen til å få livet ditt på rett spor.

Jeg var så livredd for et angrep at vi ikke kunne glede oss over de enkle, hverdagslige øyeblikkene sammen. Men mannen min ga seg aldri, og nå er vi i trinn igjen.

Mamma var alltid stresset over å reise på ferie fordi vi trengte å være i nærheten av sykehuset. Nå er det bedre, sier hun at vi kan dra til et annet land ... Jeg kan ikke vente med å utforske fisk.

Jeg elsker å gå, men jeg har alltid bekymret meg for at noe kan skje. Etter å ha endret behandlingen kan jeg streife litt lenger enn før.

Jeg savnet virkelig alt kontoret når jeg satt fast hjemme ... siden jeg fikk medisinene mine, er jeg tilbake i det tykke av det igjen.

HVA ANDRE TYPER ASTHMA ER DER?

Det er en type kjent som 'alvorlig astma'. Som det høres ut, opplever personer som lever med alvorlig astma en hyppig og alvorlig forverring av symptomene, selv om de blir behandlet med høy dose kontroller medisiner.

En lege eller spesialist vil kunne fortelle deg om astmaen din er alvorlig, og hjelpe deg med å redusere symptomene og deres innvirkning på livet ditt hvis dette er tilfelle.

Definer dine astma-rettigheter

Finn ut hva du kan forvente for behandling av alvorlig astma.

Vi kan hjelpe deg med å lære mer om alvorlig astma, din rett til behandling og hvordan du finner din lokale pasientorganisasjon.

BLI MED I SAMTALEN

Gå over til Definer astmaen din side på Facebook og bli med i samtalen om å administrere tilstanden din.

Define Your Asthma er ledet og koordinert av Global Allergy and Airways Patient Platform (GAAPP) i partnerskap med deres medlemsorganisasjoner. Kampanjen er støttet av GSK, via uavhengig kommunikasjonsbyråstøtte og et utdanningsstipend.

Gå til toppen